Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe mualla birinci sınıf yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken bereketli dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar ciğerin pratik bir kanunlar haline getirir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak dâhilin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık şiddetli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan zarif malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde Yangın Merdiveni Kapısı bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page